Clubformules

Voor elke wintersporter wat wils!

De perfecte combinatie van plezier en wintersport

De SnowMania clubformules voorzien zowel op als naast de piste alle reizigers van de juiste Nederlandstalige les- en reisbegeleiding. In de Kidsclub staan de jonge skiërs centraal, die onder begeleiding van onze gediplomeerde monitoren de kneepjes van het vak leren. Voor de niet-skiërs tussen 18 maanden en 6 jaar is er de Pinguïnclub. Volwassenen kunnen aansluiten bij de Skiclub voor lessen voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. En ook snowboarders kunnen vanaf 9 jaar de coolste tricks leren in de Boardclub.

Pinguïnclub

Ook aan de allerkleinste reizigers wordt gedacht. In de Pinguïnclub kunnen kinderen van 18 maanden tot 6 jaar terecht. In de voor- en namiddag wordt er naar hartenlust gespeeld. En we voorzien leuke activiteiten zodat ook zij kunnen genieten van een leuke vakantie.

’s Middags eten de kindjes met de ouders. Uitzondering daarop is de skisafari, zodat mama en papa de kans krijgen om aan deze skitocht deel te nemen. Wanneer er in de namiddag nood is aan een dutje,  vragen we de ouders om op hun kind te passen. Zo kan de begeleiding van de kinderopvang samen met de andere kinderen verder spelen.

De kostprijs om deel te nemen aan de Pinguïnclub bedraagt 195 €/kind. Alle begeleiders zijn Nederlandstalig.

De kleinste skiërs tot 6 jaar die na de middag te uitgeput zijn om de sneeuw te trotseren, zijn welkom in onze Pinguïnclub indien er voldoende capaciteit is. Dit moet ter plaatse met de reisleider besproken worden.

Bekijk het Pinguin Club aanbod

Kidsclub

In de voormiddag worden skilessen georganiseerd voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Op een speelse wijze leren ze de basistechnieken van het skiën of krijgen ze de kans om hun techniek te verfijnen. Om de kinderen gemotiveerd te houden, worden de lessen afgewisseld met pauzes vol animatie en dolle sneeuwpret!

Alle skilessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde Nederlandstalige monitoren (geregistreerd conform de plaatselijke wetgeving). In de Kidsclub voorzien we dagelijks drie uur skiles in de voormiddag. De kinderen worden ingedeeld in groepen volgens niveau (zie ski- en snowboardlessen). Daarbovenop is er elke namiddag twee uur skibegeleiding (vrijblijvend). In tussentijd kunnen de ouders genieten van de uitgestrekte skipistes.

Na het skiën is er kinderanimatie: dansen, knutselen, rodelen, zwemmen,… De kinderen hebben hebben ook naast de piste de tijd van hun leven. Ze maken er samen met de monitoren één groot kinderfeest van!

Bekijk het Kids Club aanbod

Boardclub

Voor snowboardlessen kan je vanaf 9 jaar aansluiten bij de Boardclub. De Nederlandstalige snowboardlessen zijn gericht op zowel beginnende als gevorderde snowboarders. De deelnemers worden ingedeeld in groepen volgens niveau (zie ski- en snowboardlessen). Onze snowboardmonitoren (geregistreerd conform de plaatselijke wetgeving) zorgen voor de technische inzichten op de piste en nemen indien gewenst samen met jou een kijkje in het plaatselijke funpark.

In de Boardclub voorzien we dagelijks drie uur snowboardles in de voormiddag. De snowboarders jonger dan 15 jaar kunnen in de namiddag vrijblijvend aansluiten bij de twee uur skibegeleiding (begeleiding door ski- of snowboardmonitoren). 

Op reizen zonder Boardclub kunnen we snowboardlessen aanbieden op aanvraag. Contacteer ons voor meer info.

Bekijk het Snowboard Club aanbod

Skiclub

De reizen met een Skiclub symbool richten Nederlandstalige skilessen in voor zowel beginnende als gevorderde skiërs vanaf 15 jaar. De groepen worden ingedeeld volgens niveau (zie ski- en snowboardlessen). Onze monitoren (geregistreerd conform de plaatselijke wetgeving) tonen jou de tips & tricks om een echte topskiër te worden. Ze kiezen de meest ideale pistes uit voor jouw niveau en bieden jou de nodige uitdaging om met een voldaan gevoel terug naar huis te keren.

In de Skiclub voorzien we dagelijks drie uur skiles in de voormiddag.

Bovenop de dagelijkse après-ski worden er ‘s avonds nog tal van andere (vrijblijvende) activiteiten georganiseerd voor deze leeftijdsgroep. Zo kan jij optimaal genieten van een welverdiende vakantie.

Bekijk het Ski Club aanbod