SnowMania

Dat is 20 jaar wintersportexpertise voor én door gezinnen, maar ook op maat van bedrijven, scholen of verenigingen.

Een complete en zorgeloze wintersportvakantie

Dat is waar SnowMania voor staat!

Of je nu reist als gezin, een groep vrienden, school of bedrijf, SnowMania is er om jou een onvergetelijke sneeuwvakantie te bezorgen.

We stellen jaarlijks een mooi en gevarieerd programma van gezinsreizen op. De SnowMania clubformules voorzien zowel op als naast de piste alle reizigers van de juiste les- en reisbegeleiding. In de Kidsclub staan de jonge skiërs centraal, die onder begeleiding van onze gediplomeerde monitoren de kneepjes van het vak leren. Voor de niet-skiërs tussen 18 maanden en 6 jaar is er de Pinguïnclub. Volwassenen kunnen aansluiten bij de Skiclub voor lessen voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. En ook snowboarders kunnen vanaf 9 jaar de coolste tricks leren in de Boardclub.

Voor bedrijven, verenigingen, scholen en vrienden- en familiegroepen is het mogelijk om een op maat gemaakt pakket samen te stellen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn via het formulier voor groepsreizen

Meet the #TeamRed

Benieuwd naar de gezichten achter SnowMania?

Didier, Tinne en Wolfje zijn het kloppende hart van onze organisatie. Het jonge gezinsleven inspireert hen dagelijks bij de zoektocht naar de perfecte accomodaties, gebieden en reisformules op maat van gezinnen. 

Achter de schermen worden ze bijgestaan door enkele vaste medewerkers. En uiteraard kan SnowMania altijd terugvallen op een team van meer dan 200 monitoren, de SnowMania-ambassadeurs bij uitstek! 

Samen met het ganse #TeamRed hopen we jou snel te ontmoeten op een van onze wintersportvakanties!

SnowMania op Instagram

Ga jij met ons mee op wintersport?

Benieuwd om onze passie voor wintersport en reizen te ervaren? Check dan ons uitgebreide aanbod van reizen naar Oostenrijk of Italië.