Bestellingen

Bestel nu je SnowMania outfit!

Dag #TeamRed monitor,

 
SnowMania = TeamRed
TeamRed = SnowMania
 
 
Goed nieuws, Ziener heeft bevestigd dat ze ook komend seizoen (2023-2024) doorgaan met ons kleurenpallet.  We kiezen met SnowMania dus resoluut voor rode skipakken.
 
We hebben momenteel 2 varianten in omloop: 
 
– rode jassen en broeken met BLAUWE ritsen: we hebben nog tweetal damesjassen op voorraad, maar nieuwe jassen en broeken zijn niet meer verkrijgbaar
– rode jassen en broeken met WITTE/GRIJZE ritsen: deze jassen en broeken kunnen we bijbestellen.
 
Die twee varianten kunnen perfect naast elkaar blijven bestaan.  Heb je dus een jas met blauwe ritsen, moet je zeker niet veranderen naar eentje met witte/grijze ritsen.  Ben je toe aan een nieuwe jas, dan kan je natuurlijk perfect een nieuwe kopen, maar weet dat de designs niet voor 100% dezelfde zijn.
 
Via onderstaande link kan je nieuwe bestellingen doen.  Je kan bestellen tot 26 februari 2023 om 20:00 en dan kan je rekenen op een levering voordat het seizoen begint (eind 2023).  Voor bestellingen na 26 februari 2023 kan Ziener (en SnowMania) geen belofte doen.
 
Twijfel je aan de maat, spreek even al met een andere monitor of pas op jouw krokus-reis iemand z’n jas en/of broek.
 
De kleur moet je alvast niet kiezen, maar het volgende wel:
– er zijn mannen- en vrouwen-modellen
– vrouwenmaten: 34 – 36 – 38 – 40 – 42 – 44 – 46
– mannenmaten: 46 – 48 – 50 – 52 – 54 – 56 – 58 – 60
– er zijn gewatteerde en niet gewatteerde jassen en broeken.
– Heb je een korter (-5cm) of langer (+5cm) model nodig, noteer het duidelijk bij de opmerkingen.  Let op, dat is enkel mogelijk bij de gewatteerde broeken.
– De matentabellen vind hie onder het formulier
 
Wat de prijzen betreft: 
– een jas kost 295 euro
– een broek kost 215 euro
De prijs van SnowMania-bedrukking betalen wij voor jou.
 
Om een idee te geven: de adviesprijs van de jas en de broek zijn respectievelijk 675 euro en 425 euro.  We denken dat de prijzen die we met Ziener onderhandeld hebben garant staan voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
 

NIEUW DIT JAAR:

We gaan ook dit jaar TEAM RED MIDLAYER aanbieden, de foto’s vind je hieronder.  De midlayer bestaat in mannen- en vrouwenmodel in dezelfde maten als de skipakken.  Bestel vlug jouw nieuw SnowMania-gadgets en start volgend seizoen super-blits!
 
De prijs: we bieden de midlayer aan voor 80 euro, winkelprijs is 200 euro.