Kitzsteinhorn - Kaprun

Ga met SnowMania op wintersport naar Kaprun.

Eindeloos genieten in Kaprun

Het skigebied van Kaprun bevindt zich grotendeels op de Kitzsteinhorn gletsjer waar je bijna het hele jaar door in perfecte omstandigheden kan skiën. Het is de uitgelezen locatie om een van onze stages of opleidingen te volgen. De 3029 m hoge gletsjer zorgt voor sneeuwzekerheid van aan de herfst tot aan de zomer! Skiën wordt hierdoor een heerlijke belevenis.

Het skigebied van Kaprun kun je onderverdelen in het hoge gedeelte van de Kitzsteinhorn gletsjer en het lage gedeelte van de Maiskogel. Deze niet aaneengesloten gebieden zijn totaal verschillend. De Maiskogel is een typische berg voor beginnende skiërs. De Kitzsteinhorn biedt daarentegen de meeste pistekilometers, heeft meerdere mooie funparks en brede pistes.

Op de Kitzsteinhorn gletsjer bevinden zich drie funparks, waaronder ook de grootste superpipe voor freestylers van Oostenrijk.

Vanop de Gipfelwelt 3000, een uniek panoramaplatform op de gletsjer, kan je genieten van een schitterende blik op de hoogste toppen van Oostenrijk, zoals de Großglockner (3798 m), Großvenediger (3662 m) en de Hocheiser (3206 m). Kaprun is een gemeente in het district Zell am See in de Oostenrijkse deelstaat Salzburg. Vanuit Kaprun bereik je in no-time de stad Zell am See.

 

Wil jij een reis boeken naar Kaprun met SnowMania, check dan hier het reisaanbod.

Impressies uit Kaprun

Kenmerken skigebied

Hoogte: 786 m – 3029 m
Afstand: Antwerpen – Kaprun: 960 km
Pistes: 61 km
Liften: 16
Snowboard: Verschillende mogelijkheden

Pistekaart

Pistekilometers

Blauw
29 km
Rood
23 km
Zwart
9 km

Hotels