?>
Dorfgastein

Dorfgastein

Skigebied Dorfgastein

Het Gasteinertal behoort tot Ski Amadé en beslaat 203 km piste. Het Großarltal is het eerste grote skigebied in het Gasteinertal. Het tweede deel bevindt zich tussen de skidorpen Bad Gastein en Bad Hofgastein. Tenslotte is er nog het diepsneeuwmekka Sportgastein.

Vanuit Dorfgastein brengt de Fullseck gondelbaan je onmiddellijk in het skigebied van Dorfgastein-Großarl. Talrijke sneeuwkanonnen zorgen voor sneeuwzekerheid. Skiën kan tot vlakbij de hotels in het dorp. De gratis skibus brengt je naar Bad Gastein, Bad Hofgastein of Sportgastein, de andere drie dorpen van het Gasteinertal.

De Schlossalmbahn brengt de skiërs vanuit Bad Hofgastein onmiddellijk in het skigebied van Bad Gastein-Bad Hofgastein, terwijl de Stubnerkogel gondelbaan je vanuit Bad Gastein onmiddellijk in het uitgebreide skigebied brengt. In het Angertal tussen Bad Gastein en Bad Hofgastein vind je het perfecte skigebied voor beginnende skiërs: leuke blauwe afdalingen langs mooie naaldbossen en met prachtige uitzichten. De hoger gelegen pistes van het gebied vormen dan weer een mooie uitdaging voor gevorderde skiërs en snowboarders. Sportgastein heeft brede en gladde pistes en zeer mooie off-piste mogelijkheden. Kortom een skigebied voor sportievelingen.

Het Snowpark Gastein vind je op de Stubneralm waar beginners en gevorderden hun tricks kunnen oefenen in een prachtige omgeving.

Nog meer beleving en sensatie vind je bovenaan de Stubnerkogel bij de 140 meter lange hangbrug of vanaf het uitzichtplatform met een fantastisch panorama op de 3798 m hoge Großglockner.

Interactief skiplan Ski Amadé

Kenmerken skigebied
Gebied: Grossarltal
Hoogte: 865 m - 2686 m
Afstand: Antwerpen - Dorfgastein: 992 km
Alpineski: 203 km
Snowboard: Funpark Grossarl
(0 stemmen)
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.