Sfeerfoto SnowMania

Over ons

Een complete wintersportvakantie, da's waar SnowMania voor staat.

Of je nu reist als gezin, een groep vrienden, als school, of als bedrijf, SnowMania is er om jou een onvergetelijke sneeuwvakantie aan te bieden.

Tevreden klanten, da's waar wij naar streven. Dag in dag uit stellen we alles in het werk zodat jij niet één jaar voor SnowMania kiest, maar elk jaar weer met een glimlach terugkeert!

Gezinsreizen zijn onze corebusiness. Elk jaar opnieuw stellen we een mooi en gevarieerd programma van gezinsreizen op. Op deze reizen bieden we steeds één of meerdere van onze clubs aan. Zo hebben we de Kidsclub, de Pinguïnclub, de Skiclub en de Boardclub. Deze clubs staan garant voor Nederlandstalige begeleiding op maat.

Voor bedrijven en scholen stellen we steeds een op maat gemaakt pakket samen. Laat ons zeker weten wat jouw wensen zijn via het formulier voor groepsaanvragen. Op basis daarvan gaan wij, samen met jou, op zoek naar de ideale trip!

Samen met onze monitoren hopen we jou snel te ontmoeten op een één van onze wintersportvakanties!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.